Prosjekter

BØLGEMEKKA: Borestranda på Jæren er et mekka for surfere. Foto: Rune S. Alexandersen

Boretunet, Jæren

Jæren er kjent for surfing, og jeg har en gammel kamerat som driver reiselivsdestinasjonen Boretunet rett ved vakre Borestranda. Da André Gilje spurte om jeg ville hjelpe til med å fylle de nye nettsidene med innhold, var jeg ikke vanskelig å be. Oppdraget byr på storslåtte naturscener, skamkjekke folk og mye moro og kreativ lek med tekst og bilder. Perfekt for meg!

Prosjekt
Nye nettsider Boretunet.no

Tidsperiode
Mars–mai 2023

Rolle
Tekstforfatter og fotograf

Status
I arbeid

TALL I SENTRUM: Uni Micro utvikler moderne teknologi og programvare innenfor økonomi og regnskap.

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av teknologi og programvare for økonomi- og regnskapstjenester. De har produkter som Uni Economy (skybasert regnskapssystem), Uni Økonomi V3 og SoftRig (utviklings- og distribusjonsplattform). Jeg hjelper dem med å skrive artikler til nettsidene.

Prosjekt
Artikler til Unimicro.no/blogg

Tidsperiode
Okt 2021–d.d.

Rolle
Tekstforfatter

Status
I arbeid

LESEGLEDE: Det er alltid en fryd å dykke inn i bøkene til Forlaget Press. Foto: Rune S. Alexandersen

Forlaget Press

Jeg har hatt gleden av å lese korrektur på utgivelsene til Forlaget Press siden høsten 2018. Det er alltid høy kvalitet på manusene som kommer derfra. I årenes løp har jeg kost meg med alt fra sauebonden James Rebanks’ Livet på landet via den elleville rockebiografien The Hollywood Brats til den hyperaktuelle boka Moria (historien om flyktningleiren på Lesvos). Sjekk ut Forlaget Press!

Prosjekt
Manuslesing

Tidsperiode
August 2018–d.d.

Rolle
Korrekturleser

Status
I arbeid

QUIZ- OG REISEBØKER: Å reise eller quizze i jobben er helt topp! Illustrasjon: Rune S. Alexandersen

Aschehoug

Jeg har vært så heldig å reise og quizze sammen med Aschehoug siden sommeren 2015! Det vil si: Jeg har korrekturlest manus til reise- og quizbøker. Det har vært både øyhopping og byvandring i seriene Turen går til … og Gatelangs. De siste årene har jeg også fått dyrket interessen for de smale temaene gjennom å korrekturlese Vegard Eikemo Sandes eminente utvalg spørsmål i de årlige Aschehougs store påske-, ferie- og julequiz.

Prosjekt
Reise- og quizbøker

Tidsperiode
Juni 2015–d.d.

Rolle
Korrekturleser

Status
I arbeid