Tjenester

Meg:

Jeg fikser det meste fra A til Å innenfor storytelling og redaksjonelle tjenester og har over 20 års erfaring.

Tjenester:

Historiefortelling

Har du en historie du vil fortelle? Sammen kan vi nå fram med budskapet – enten det er kort eller langt. Jeg kan levere både tekst og bilder, video, lyd og grafiske presentasjoner. Hvis det er snakk om større og/eller spesielle oppdrag som krever det helt unike, kan jeg hente inn de riktige ressursene som trengs for å komme i mål!

Digital synlighet og flyt

Trenger du hjelp til å «komme deg på nett» eller lage innhold til sosiale medier? Jeg hjelper deg med alt fra å finne ut hva du trenger, lage en strategi, skrive tekster, ta bilder, sette det sammen og sørge for at du blir tilgjengelig og synlig for publikummet ditt. Jeg har også erfaring med å skrive SEO-vennlige tekster som Google er glad i.

Språkvask og korrektur

Flyter teksten dårlig? Jeg hjelper deg gjerne med en språkvask. Da går jeg grundig gjennom teksten og foreslår endringer som gjør språket enklere, bedre og mer effektivt.

Trenger du en siste gjennomlesing før manuset er klart? Da leser jeg gjerne korrektur på teksten din. Det betyr at jeg retter feil i språk, grammatikk og tegnsetting, så teksten blir enda mer lesbar! Jeg har jobbet med språkvask og korrektur for de største forlagene i Norge.

Lage rapporter etc.

Trenger du hjelp til å presentere tekst og bilder i en visuell form, for eksempel til en rapport eller et pdf-dokument ellers? Da syr jeg det hele sammen pent for deg i Indesign og lager det sluttproduktet du måtte ønske.

Kunder jeg har jobbet med:

Gyldendal, Aschehoug, Cappelen Damm, Nasjonalbiblioteket, Forlaget Press, Vigmostad Bjørke, Kolon forlag, Kagge, Oktober, Flux forlag, Tekstgården forlag, Aftenposten, E24/Schibsted, Oslo kommune, OsloMet Storbyuniversitetet, NTNU, Universitetet i Tromsø, Direktoratet for e-helse, HL-senteret, Norsk psykologforening, Institutt for mentalisering, Stiftelsen MOT, Jødisk museum, Norsk barnebokinstitutt, Festspillene i Nord-Norge, Bladet Nordlys, NAV, Norges verdensarv, Kirkens nødhjelp, Hald internasjonale senter, Droneakademiet, BoldBooks, Andøya Space Education, Akvaplan Niva, Uni Micro, Nye Tillen AS, Electronic Coast, Stratel, Blitzbox, Tulla Fischer, Cafe Nyfiken, Selma bar & pizza, Brorbar AS, Sotbar AS, Vest-Telemarkrådet, Straand Hotel, Tokke kommune, Re kommune pluss en rekke andre bedrifter og privatpersoner.

Prosjekter >

Sjekk ut eksempler på oppdrag jeg har utført.

Sagt om meg

Grundig, dedikert og ekspeditt korrektur utført med høy tilstedeværelse.

Magnus Skrede, tidligere redaktør i Aschehoug Reise

Jeg er svært fornøyd med språkvasken av min fagartikkel. Ypperlig arbeid!

Eivind Liljedahl Hagen, psykologspesialist ved Vestre Viken HF

Vil du nå fram med budskapet ditt?